x-ara-stoian
Брой мнения : 55 Join date : 24.12.2010
| Заглавие: speshnooooo Вто Апр 05, 2011 10:39 am | |
| | |
|
phoenixbmx
Брой мнения : 78 Join date : 20.09.2011 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: speshnooooo Сря Сеп 28, 2011 7:09 am | |
| | |
|
IVo
Брой мнения : 50 Join date : 07.12.2010 Age : 27 Местожителство : burgas
| Заглавие: Re: speshnooooo Чет Сеп 29, 2011 5:33 pm | |
| ami to tova kormilo veche ne e v nego a v men zashtoto mo go kupih ama mai shte go prodavam kvi pari mu davash da znam
| |
|
phoenixbmx
| Заглавие: Re: speshnooooo Пет Сеп 30, 2011 1:36 am | |
| - ivakax написа:
- ami to tova kormilo veche ne e v nego a v men zashtoto mo go kupih ama mai shte go prodavam kvi pari mu davash
da znam
продал ти го е за 60 мисля че не е в същото състояние в което си го взел и според мен е една приемлива цена между 30 и 40 лв но ако се свържеш с мен по скайп garrett.reynolds.bmx и да ми пратиш някоя снимка ще измислим нещо се пак не знам за какво става въпрос просто търся кормило а това ми харева и искам да знам за какво говорим | |
|
x-ara-stoian
Брой мнения : 55 Join date : 24.12.2010
| Заглавие: Re: speshnooooo Пет Сеп 30, 2011 8:27 am | |
| - phoenixbmx написа:
- ivakax написа:
- ami to tova kormilo veche ne e v nego a v men zashtoto mo go kupih ama mai shte go prodavam kvi pari mu davash
da znam
продал ти го е за 60 мисля че не е в същото състояние в което си го взел и според мен е една приемлива цена между 30 и 40 лв но ако се свържеш с мен по скайп garrett.reynolds.bmx и да ми пратиш някоя снимка ще измислим нещо се пак не знам за какво става въпрос просто търся кормило а това ми харева и искам да знам за какво говорим sastoianieto mu e po dobro ot predi !!! | |
|
phoenixbmx
| Заглавие: Re: speshnooooo Пон Окт 03, 2011 7:44 am | |
| - x-ara-stoian написа:
- phoenixbmx написа:
- ivakax написа:
da znam
продал ти го е за 60 мисля че не е в същото състояние в което си го взел и според мен е една приемлива цена между 30 и 40 лв но ако се свържеш с мен по скайп garrett.reynolds.bmx и да ми пратиш някоя снимка ще измислим нещо се пак не знам за какво става въпрос просто търся кормило а това ми харева и искам да знам за какво говорим sastoianieto mu e po dobro ot predi !!! добре а продава ли се още че ми трябва спешно | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: speshnooooo | |
| |
|